Masterclass: zang

De Masterclass: Zang lessen zijn bedoeld voor getalenteerde zangers die graag op een hoog niveau willen werken met gelijkgestemden.

Lesdag

Maandag/Donderdag

Leeftijd

15+ jaar

Omschrijving

De Masterclass: Zang lessen duren wekelijks anderhalf uur met een groep van maximaal vier deelnemers. Lestijden worden ingedeeld naar aanleiding van je auditie.

 

Deze Masterclass: Zang lessen zijn bedoeld voor getalenteerde zangers die graag op een hoog niveau willen werken met gelijkgestemden. In de lessen werken we aan de hand van bestaande nummers aan o.a. zangtechniek, meerstemmig zang, klankkleur, timing, zanginterpretatie en performance. Gezamenlijk zing je meerstemmige groepsnummers, werk je aan duetten en solonummers.

 

De meeste solo-zangers ontwikkelen zich in privé-lessen. Onze Masterclass-deelnemers ervaren het echter als een grote pré dat ze gezamenlijk les krijgen. Door het samen zingen, maar ook door het meemaken van elkaars coaching, feedback en ontwikkelingen, leren de deelnemers nog meer en nog sneller. Een ander groot voordeel aan deze groepssamenstelling is het scala aan mogelijkheden die het biedt qua muziekkeuze. Dat maakt het zangplezier nog groter.

 

Buiten de zanglessen, krijg je als Masterclass-deelnemer ieder kwartaal een opdracht mee, welke je zelfstandig of met je groepsgenoten voorbereid. Het eindresultaat breng je ten gehore aan het publiek op de MAA Performance Night. Na afloop worden de performances gezamenlijk in de lessen geëvalueerd, waardoor je ook als uitvoerend artiest meer ervaring op doet en blijft groeien. In het laatste kwartaal van het schooljaar, gaan we de studio in om één of meerdere nummers op te nemen. Op deze manier doe je als zanger ook studio-ervaring op.

 

De Masterclass is een jaarcursus die loopt van begin tot einde schooljaar. In schooljaar 2020/2021 loopt de cursus van 24 augustus 2020 t/m 19 juli 2021 (m.u.v. de schoolvakanties regio zuid). Omdat wij werken met een jaarprogramma is het niet mogelijk om tussentijds in of uit te stromen.

 

Voordat je kunt deelnemen aan de lessen van Masterclass: Zang, dien je een auditie te doen. De auditie bestaat uit een stemtest waarin we de capaciteiten van je stem onderzoeken, een zelf gekozen en voorbereid solo-nummer en een gesprek waarin we je ambities en doelen bespreken. Na afloop van de auditie bepalen we of je geschikt bent voor deze Masterclass en wordt je ingedeeld in een lesgroep waar jij zeker weten tot je recht zult komen.

 

Wil je auditie doen? Meld je aan via het aanmeldformulier, voor 1 augustus 2020. Dan nemen we contact met je op om je auditie in te plannen.

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven.

Lestijd

20:30 - 22:00 uur

RUIMTE

© Copyright 2020 Music All Around

Contact

06-38 29 26 98

info@musicallaround.nl

Postadres (geen bezoekadres):

Music All Around

Knelisroos 12

5422DN Gemert

Leslocatie Asten:

Kleine Marktstraat 7

5721 GG Asten