top of page

De welbekende Summer Bootcamp krijgt een nieuwe editie... film

Geluid, camera... actie! Sluit je aan bij de cast van een te gekke nieuwe musical-film! Van de eerste repetities, het inzingen van de liedjes tot natuurlijk de daadwerkelijke draaidagen op de set; maak het allemaal in een vogelvlucht mee in de Summer Bootcamp Film

Voorafgaand aan de draaiweek in de zomervakantie krijg je in drie dagen tijd al het materiaal aangeleerd. In de zomervakantie gaan we na een flinke 'opfris-dag' in vijf dagen tijd met een flinke ploeg cast & crew de gehele film opnemen. Dan nog even de montage afwachten, en dan heb je je eigen DVD-exemplaar in huis met jou als filmster!

Zoals bij elke film kan het zijn dat we 's ochtends héél vroeg, of 's avonds héél laat nog opnames moeten maken; extra leuk natuurlijk! Maar ook wel pittig. Over één ding hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken; alle maaltijden tijdens de draai- en repetitiedagen worden voor je geregeld en zitten bij je deelnamekosten inbegrepen! 

Zit jij al op het puntje van je stoel na het lezen van bovenstaand verhaal? Geef je dan op voor de Summer Bootcamp Film!

DATA

Maandag 25 april, dinsdag 26 april & donderdag 28 april 2022 (repetities)

Zondag 28 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 (draaiweek)

TIJDEN

Wisselende tijden afhankelijk van draaischema. Deze worden op een later moment bekend gemaakt.

LOCATIE

Asten e.o.

LEEFTIJD

14+ jaar

DVD

Na montage en afwerking van de film, krijgt iedere deelnemer een kopie van de film op DVD thuis bezorgd.

KOSTEN

€279,50 per persoon (incl. lunch en/of avondeten voor alle dagen)

AANMELDEN

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 april 2022.

1+1

Ontvang 50% korting op je tweede week!

Wil jij meerdere weken meedoen? Dat kan! Meld je voor twee weken aan en ontvang 50% korting op je deelnamebedrag voor de tweede week! (ook i.c.m. Summer Bootcamp Musical)

CORONA:
Bij het organiseren van de Summer Bootcamps houden wij rekening met de meest actuele maatregelen omtrent het corona-virus. We vinden het belangrijk bij al onze activiteiten een veilige omgeving te creëren voor deelnemers & docenten. 
Bij wijziging van de maatregelen door de overheid, zijn wij genoodzaakt deze door te voeren in aanloop naar, maar ook tijdens, de Summer Bootcamps. Hiermee behouden wij ten alle tijden het recht de voorwaarden aan te passen indien nodig, om de maatregelen na te kunnen leven.
SBFlogo.png
bottom of page