Jaarlijks organiseren wij in de zomervakantie de Summer Bootcamp Musical. In deze knallende bootcamp krijg je vijf dagen lang intensief training op zang, dans en acteren en werk je toe naar een spetterende eindvoorstelling!

Summer Bootcamp Musical 2020 wordt Summer Bootcamp Musical-Film!

Omdat we het spelen van een voorstelling voor publiek in deze tijd geen verantwoorde keuze vinden, pakken we het dit jaar eens even helemaal anders aan... Want wie zegt dat wij een theater met publiek nodig hebben om te zingen, dansen en acteren? Precies! 

In plaats van de gebruikelijke eindvoorstelling aan het einde van de week, gaan we de show opnemen als een echte musical-film! Scène voor scène, liedje voor liedje, gaan we het verhaal opnemen als een speelfilm. Dat betekent dus niet meer je scènes en liedjes oefenen voor op het podium; maar voor op de set, of in de opnamestudio!

Iedereen zal in de film mogen dansen, zingen en acteren. Het grootste verschil is dat we alles doen voor een camera of achter een microfoon! Daar bovenop krijgen jullie, in plaats van de gebruikelijke bootcamp-show, een DVD van jullie eigen musicalfilm als blijvend aandenken aan deze bootcamp. 

Data:

WEEK 1: ma. 13 juli 2020 t/m vr. 17 juli 2020

WEEK 2: ma. 20 juli 2020 t/m vr. 24 juli 2020 (=VOL)

Kosten voor deelname:

€137,50 per deelnemer (incl. tussendoortjes, drinken & de DVD)

 

Let op: i.v.m. de corona-maatregelen verzoeken wij alle deelnemers dit jaar zelf hun eigen lunch-pakket mee te nemen. Overige tussendoortjes en drinken wordt wel door ons verzorgd!

Lestijden:

ma. - vr. 09:00 - 16:00 (tijden onder voorbehoud. I.v.m. de film-opnames wordt er ook in de avonduren gepland.)

 

Leeftijd: 

7 jaar en ouder (en geen ervaring vereist!) 

Locatie: 

Asten

DVD:

Na afloop van de bootcamp krijg je de DVD met het eindresultaat thuis gestuurd!

Contact

06-38 29 26 98

info@musicallaround.nl

Postadres (geen bezoekadres):

Music All Around

Knelisroos 12

5422DN Gemert

Leslocatie Asten:

Kleine Marktstraat 7

5721 GG Asten