Ieder jaar organiseren wij in de zomervakantie de ‘Summer Bootcamp Musical’. In deze knallende Bootcamp ga je intensief aan de slag met zang, dans en acteren. In slechts vijf dagen studeer je een complete voorstelling in die je aan het einde van de week opvoert voor publiek!

DATA

Week 1: Dinsdag 27 juli t/m zaterdag 31 juli 2021

Week 2: Maandag 2 augustus t/m vrijdag 6 augustus 2021

TIJDEN

Elke dag van 09:00 - 16:00 uur (m.u.v. de laatste dag i.v.m. de eindvoorstelling)

LOCATIE

Openluchttheater De Donck

Doncksedreef 3

5711 PP Someren

LEEFTIJD

7-99 jaar

EINDVOORSTELLING*

Week 1: Zaterdag 31 juli 2021 om 19:00 uur

Week 2: Vrijdag 6 augustus 2021 om 19:00 uur

KOSTEN

€137,50 per persoon (incl. lunch)

Boek je tweede week voor de HALVE prijs! 

1+1

CORONA MAATREGELEN

Bij het organiseren van deze editie van de Summer Bootcamps houden wij uiteraard rekening met alle geldende maatregelen. Zo wijken we dit jaar uit naar een openluchttheater waar meer dan voldoende ruimte en afstand te behouden is.

Gedurende de week handhaven we natuurlijk ook alle maatregelen die op dat moment van toepassing zijn voor zowel kinderen, tieners als volwassenen. Ook in de eindvoorstelling wordt rekening gehouden met alle maatregelen.

*Wij hopen uiteraard tegen die tijd weer publiek te mogen verwelkomen voor de eindvoorstelling, zodat de deelnemers met trots hun eindresultaat aan hun familie en vrienden kunnen laten zien. Mochten de versoepelingen dat echter nog niet toelaten, dan zal de eindvoorstelling op de laatste dag zonder publiek opgenomen worden op film en achteraf aan de deelnemers worden verspreid.

Logo2021.png