Casting

main.png

Voor de aankomende Masterclass-productie ‘CARRIE’ is Music All Around op zoek naar sterke MANNELIJKE zangers/acteurs voor enkele bijrollen. ‘CARRIE’ is gebaseerd op het bekende boek, en de film, van Stephen King, met muziek van Dean Pitchford (o.a. Footloose). Een spectaculaire thriller-musical, boordevol hedendaagse pop-rock muziek en special-effects. 

 

VERHAAL

Een jong meisje met telekinetische krachten wordt op school gepest, omdat ze anders is dan de rest. Thuis heeft ze het ook al zwaar, want haar moeder is zeer religieus en eist van haar dochter dat zij ook zo devoot leeft. Wanneer twee leerlingen met hulp van een leerkracht een hand uitreiken naar Carrie, lijkt het er op dat het lot zich ten goede van haar keert. Maar Chris, het populairste meisje van de klas heeft andere plannen met haar. Getergd tot het uiterste door zowel haar leerlingen, als haar moeder, zet Carrie haar krachten in met verstrekkende gevolgen.

AUDITIES

Voor deze productie zijn wij op zoek naar sterke zangers/acteurs:

  • MANNEN in de leeftijd van 15+ jaar met sterke zang- & spelkwaliteiten (danservaring is een pré, doch niet noodzakelijk)

Audities vinden plaats op afspraak, en zo spoedig mogelijk i.v.m. start repetitieproces. 

REPETITIES

Repetities vinden wekelijks plaats op zaterdag tussen 14:00 - 18:00 uur. Er wordt gerepeteerd in onze repetitieruimte in centrum Asten, Noord-Brabant.

VOORSTELLINGEN

Er staan twee voorstellingen gepland op 22 & 23 juli 2022.

DEELNAMEKOSTEN

€200,- 

MASTERCLASS

De voorstelling wordt geproduceerd als jaarlijkse eindvoorstelling van de Masterclass: Musical.

Dit is een drie-jarige vooropleiding van Music All Around, bedoelt als voorbereiding op audities voor vakopleidingen, of voor de meest ambitieuze spelers die op het allerhoogste niveau willen werken.

Afgelopen jaar debuteerde de Masterclass: Musical met de goed ontvangen productie ‘Bad Girls’.

De cast van ‘CARRIE’ bestaat uit de drie leerjaren van Masterclass: Musical aangevuld met spelers die uit de casting aangenomen worden.

 

AANMELDEN

Ben jij wie wij zoeken? Meld je aan!