top of page

Muziek en theater beoefenen is zoveel meer dan een hobby!

Met een veelzijdig team van ervaren docenten én artiesten zet Music All Around zich in voor iedereen die affiniteit met muziek, theater en/of dans heeft. 

 

Uit pure passie voor het theatervak is in 2006 het allround-theaterbedrijf Music All Around geboren. Oprichtster Jenneke Wouters, zelf ervaren artiest en producent, is van mening dat theater voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Om die reden heeft ze haar eigen theaterbedrijf in het leven geroepen om theater in de breedste zin van het woord aan de man te brengen. Theater is voor iedereen! Iedereen, van junior tot senior, heeft theatrale mogelijkheden en kwaliteiten die vaak, tot haar grote spijt, in de vergetelheid raken. Daarom zet Music All Around zich met een professioneel en ervaren docententeam in voor eenieder die affiniteit met muziek, theater en/of dans heeft. 

 

Naast het bieden van een kwalitatief sterke opleiding in verschillende disciplines legt Music All Around een sterke focus op de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Plezier hebben in wat je doet is het allerbelangrijkste, maar de gehanteerde lesvormen brengen meer met zich mee - denk aan het ontwikkelen van een gezonde basis zelfvertrouwen, omgaan met feedback en presteren onder grote druk. Music All Around wil haar leerlingen iets leren waar ze hun leven lang plezier van hebben en biedt daarom een veilige en ideale werkplaats voor deze ontwikkeling.

Wie zijn wij?

bottom of page