Groepslessen

De groepslessen zijn gebonden aan de schoolvakanties en daardoor worden er zo’n 40 lessen per jaar gegeven. Er zijn 10 betalingsmaanden per jaar. Over de maanden juli en augustus is er geen lesgeld verschuldigd.

Om het lesbedrag te berekenen, kijken wij naar het totaal aantal uur dat een leerling per week aan lessen volgt.​ In onderstaande tabel kun je zien hoeveel jouw lessen per maand gaan kosten.

Les

Musical Kids

Musical Tieners

Musical Volwassenen: Zang & Spel

Musical Volwassenen: Dans
Productierepetities

Dansles

Tapdans (alle niveaus)

Aantal tariefuren

2

2

2

1

2

1

1

Totaal aantal
tariefuren
Lesgeld per maand*
1
€24,50
2
€48,50
3
€69,50
4
€79,50
5+
€87,50

*voor leerlingen van 21 jaar en ouder gelden bovenstaande tarieven als exclusief bedrag. Hier wordt een verplichte 21% BTW bovenop gerekend.

Jaarcursussen

Jaarcursussen hebben een vast bedrag per jaar, en worden dus niet berekend volgens bovenstaande

manier. Indien een leerling bovenop een jaarcursus ook lessen uit het reguliere lesaanbod wil volgen, dan ontvangt deze 50% korting over het lesbedrag van de reguliere lessen (volgens bovenstaande rekenmethode van de tariefuren). 

Het totale af te dragen lesgeld bedraagt dan; het volledige bedrag van de jaarcursus + 50% van het lesgeld over de reguliere lessen.

Cursus

Masterclass: Musical

Masterclass: Zang

Junior Masterclass

Bedrag per jaar*

€875,- (+ eenmalig €50,- toeslag i.v.m. evaluaties)

€535,-

€695,-

*voor leerlingen van 21 jaar en ouder gelden bovenstaande tarieven als exclusief bedrag. Hier wordt een verplichte 21% BTW bovenop gerekend.

Privélessen

Voor onze privélessen gebruiken wij een online strippenkaart-systeem. Met de strippenkaart kun je in de online agenda je eigen les inplannen, wanneer het jou uitkomt.

Iedere strip staat voor 30 minuten les.

Strippenkaart

Strippenkaart (1 strip)

Strippenkaart (5 strippen)

Strippenkaart (10 strippen)

Strippenkaart (15 strippen)

Tarief*

€18,50

€90,00 (€18,00 per les)

€175,00 (€17,50 per les)

€255,00 (€17,00 per les)

*voor leerlingen van 21 jaar en ouder gelden bovenstaande tarieven als exclusief bedrag. Hier wordt een verplichte 21% BTW bovenop gerekend.

Vooruitbetaal-korting

Wij bieden u de gelegenheid het lesbedrag van zowel de jaarcursus, als de reguliere lessen, in verschillende termijnen af te dragen. Zo kunt u ervoor kiezen maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks het bedrag over de betreffende periode betalen.​

 

 

 

 

Indien u ervoor kiest om jaarlijks het totale lesbedrag over te maken, ontvangt u 10% korting op het totaal te betalen lesgeld. Indien u halfjaarlijks het lesgeld betaald, ontvangt u 5% korting op het te betalen lesgeld over die periode.

Jaarlijks

10% korting

Halfjaarlijks

5% korting

Maandelijks

Tarieven