1454770_265391856943307_1176928205_n.jpg

JENNEKE WOUTERS

Zang, spel & piano

Na de producties 'Fame' en 'Pendragon' bij Stichting Theaterplan in Eindhoven, studeerde Jenneke jazz zang aan het conservatorium in Maastricht en aan de academie van het Nederlands Musical Ensemble. Ze was te zien in de musicalproducties 'Jeckyll & Hyde' en 'Eiland' van het NME. Ze speelde mee in diverse evenementen en dinershows, waaronder het 100-jarig bestaan van het Circustheater en 'Musicals in Ahoy 2004'.

In 2006 richtte ze haar eigen theaterbedrijf Music All Around op. Onder Music All Around schreef en produceerde ze de muziektheater voorstellingen 'Boeien' en 'Geen Daemen maar Daden', schreef ze de muziek voor 'Hotel Silvermaen' en werkt ze als theater-, zang- en pianodocent. Tevens geeft ze musical- en muzieklessen bij het Kunstlokaal in Gemert en bij Musicas in Deurne en was ze vijf jaar werkzaam als theaterdocent bij het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Na het regisseren van o.a. 'Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer?', 'Een Nachtmerrie voor Kerstmis','I Want It All', 'Rakkertje de Musical' en 'Op Naar Het Woud', neemt ze dit jaar de vocale leiding en gedeelde regie van 'De Leeuw, de Heks en de Kleerkast' op zich.

10990272_10203618327641064_4050124902434

SIEP GLASTRA VAN LOON

Dans & spel

Tien jaar lang volgde Siep Glastra van Loon dans- en musicallessen bij het Nationaal Jeugd Musical Theater in Amsterdam. Met de musicalproducties ‘Assepoester’, ‘Narnia’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Oorlogswinter’ van het NJMT tourde hij door Nederland en België.  In 2014 speelde hij bij Music All Around de hoofdrol Bertram in ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’.

Naast zijn studie aan de Nederlandse Filmacademie, maakte hij in 2015 jaar zijn debuut als choreograaf bij ‘I Want It All’. Sinds 2016 is hij, naast zijn werk als dans- en theaterdocent, werkzaam als choreograaf en co-regisseur bij onder meer de producties 'Rakkertje de Musical' en 'Op Naar Het Woud'. Ook verzorgt hij samen met Jenneke muzikale arrangementen en opnames voor onder andere het kinderboek & musical 'Hotel Silvermaen'.

Dit jaar verzorgt hij de choreografie en gedeelde regie van 'De Leeuw, de Heks en de Kleerkast'.

JanneSeuren.jpg

JANNE SEUREN

Zang & piano

Al sinds haar elfde speelt Janne piano, variërend van klassiek tot pop. Enkele jaren later is ze zichzelf ook gaan verdiepen op het gebied van zang. In 2014 maakte zij kennis met Music All Around. Na verschillende deelnames aan hun 'Band Bootcamps' en haar rol als pianiste bij de productie ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer’, wist ze zeker dat ze verder wilde binnen de muziekwereld.

In 2015 begon ze aan de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Maastricht. Door de jaren heen heeft ze veel ervaring opgedaan in het spelen en zingen in bands en heeft ze tijdens haar studie ook de nodige kennis opgedaan over het coachen van bands, koren en solisten en het maken van band- en koorarrangementen.

In 2017 kon ze dankzij haar opleiding stagelopen bij Music All Around en is ze na haar rol als stagiair gebleven en aan de slag gegaan als docent.

Docenten

Contact

06-38 29 26 98

info@musicallaround.nl

Postadres (geen bezoekadres):

Music All Around

Knelisroos 12

5422DN Gemert

Leslocatie Asten:

Kleine Marktstraat 7

5721 GG Asten