Volg ons op Facebook

Contact

Vragen? Neem contact met ons op!

+ (31) 6 38 29 26 98

info@musicallaround.nl

Leslocatie Asten:

Kleine Marktstraat 7

5721 GG Asten

Postadres (geen bezoekadres):

Music All Around

Knelisroos 12

5422DN Gemert

 
 

Docenten

JENNEKE WOUTERS

spel, zang, piano, partnerdans & muziektheorie

Na de producties ‘Fame’ en ‘Pendragon’ bij Stichting Theaterplan in Eindhoven, studeerde Jenneke jazz zang aan het conservatorium in Maastricht en aan de academie van het Nederlands Musical Ensemble. Ze was te zien in de musicalproducties 'Jeckyll & Hyde’ en ‘Eiland’ van het NME. Ze speelde mee in diverse evenementen en dinershows, waaronder het 100-jarig bestaan van het Circustheater en ‘Musicals in Ahoy 2004’.

In 2006 richtte ze haar eigen theaterbedrijf Music All Around op. Onder Music All Around schreef en produceerde ze de muziektheater voorstellingen ‘Boeien’ en ‘Geen Daemen maar Daden’, schreef ze de muziek voor ‘Hotel Silvermaen’ en werkt ze als theater-, zang- en pianodocent. Tevens geeft ze musical- en muzieklessen bij het Kunstlokaal in Gemert en bij Musicas in Deurne en was ze vijf jaar werkzaam als theaterdocent bij het Nationaal Jeugd Musical Theater. 

Na het regisseren van o.a. ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’, ‘Een Nachtmerrie voor Kerstmis’, ‘I Want It All’, 'Rakkertje de Musical' en 'Op Naar Het Woud', neemt ze dit jaar de vocale leiding en gedeelde regie van 'De Leeuw, de Heks en de Kleerkast' op zich.

 

CORONAVIRUS

Vanwege het coronavirus zijn wij t/m 28 april gesloten voor alle activiteiten.

Voor vragen kun je contact opnemen met info@musicallaround.nl.