do 30 jul. | Music All Around

Auditietraining (volwassenen 21+ jaar)

door Marieke Frankema
Registratie is afgesloten
Auditietraining (volwassenen 21+ jaar)

Tijd en locatie

30 jul. 2020 19:30 – 22:00
Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over het evenement

Zenuwen voor audities kunnen funest zijn - hoe hard je ook hebt geoefend, als je een blackout hebt wanneer je daar staat, of die hoge nooit niet haalt, of staat te trillen alsof je net uit een ijsbad bent gekropen, dan is het heel lastig om nog vol goede moed en rust te laten zien wat je kunt.

Achter dat proces van zenuwen gaat een hele (interessante!) wereld schuil van breinfuncties, hormonen en gewoontes die normaal gesproken voor lief worden genomen - maar dat hoeft niet! Er zijn technieken waardoor die auditiestress tot een minimum kan worden beperkt, waardoor je niet langer slachtoffer bent van je zenuwen, maar kunt shinen en ECHT kunt laten zien wie je bent en wat je kunt.

Het wordt dus een auditietraining waarin wel wordt gezongen, maar vooral wordt gewerkt aan de mindset erachter, waardoor je vanaf nu elke auditie veel rustiger en meer ontspannen in kunt gaan, zodat jij je kunt gaan richten op wat je eigenlijk wilt: stralen op het toneel!

Over Marieke:

Als een spin in een web weeft Marieke alle verschillende aspecten van haar leven aan elkaar. Ze schrijft, zingt, acteert, danst, doceert, spreekt stemmen in en heeft daarnaast een druk gezinsleven.

Mariekes passie ligt in het vertellen van verhalen, zowel op papier als op het podium. Op toneel speelt ze diverse rollen en zingt ze als leadzangeres in verschillende dinershows. Ze kroop in de huid van onder meer keizerin Elisabeth en Barbie.

Er verschenen tot dusverre verschillende korte verhalen en zeven boeken van haar hand.

Het is haar missie om de wereld een stukje mooier te maken. De sprankels van magie, die zelfs in het alledaagse te vinden zijn, brengt Marieke in haar verhalen met liefde naar voren. Zo geeft ze de gewone wereld net dat beetje meer glans, en laat ze haar lezers genieten.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Deelname
  €39.33
  BTW inbegrepen
  €39.33
  BTW inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement