top of page
MAAtrans.png
1
Kies je voorstelling
2
Kies je datum
3
Selecteer tickets & betaal
CVT workshop 2: toepassing & verdieping (volwassenen 21+ jaar)
CVT workshop 2: toepassing & verdieping (volwassenen 21+ jaar)

ma 17 aug

|

Music All Around

CVT workshop 2: toepassing & verdieping (volwassenen 21+ jaar)

door Marieke van Diepen Let op: je kunt deze workshops alleen volgen als je ook de workshop 'CVT workshop 1: basis' gevolgd hebt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 aug 2020, 19:30 – 22:00

Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over

Over de workshop

In deze workshop leer je de basis van CVT en in de verdiepende workshop krijg je een masterclass waarin je de principes zelf leert toe te passen. Ook leer je wat jouw sterke punten zijn en hoe je deze nog meer in kunt zetten! De sfeer in CVT cursussen is gezellig, leerzaam en positief.

Complete Vocal Technique

CVT is een zangtechniek die eenvoudig te leren is en direct resultaat geeft. Het uitgangspunt is dat je alle klanken kunt maken op een gezonde manier als je maar weet welke regels toe te passen. Iedereen kan zingen en het is helemaal niet moeilijk.Het Complete Vocal Institute in Kopenhagen is op dit moment de grootste zangschool in Europa en er wordt doorlopend nieuw onderzoek gedaan naar de stem door Cathrine in samenwerking met wetenschappers. Complete Vocal Technique wordt tegenwoordig veel toegepast op conservatoria en andere professionele zangscholen.

Over Marieke van Diepen

Marieke is als Complete Vocal Technique docent geschoold in alle technische en expressieve aspecten van de stem. Hiervoor volgde ze haar zangopleiding aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Ze heeft een eigen lespraktijk waar ze werkt met individuele zangers en organiseert doorlopend cursussen en workshops. Daarnaast is ze vaak in het theater te vinden als vocal coach, muzikaal leider of componist. Ze schreef muziek voor diverse musicals waaronder Oorlogswinter de musical. Op dit moment studeert ze verder in Oslo in de bewegingsleer Timani voor zangers en muzikanten. Dit is een populaire techniek die zich wereldwijd aan het verspreiden is, Marieke is de eerste Timani docent in Nederland. Lesgeven is haar passie, voortdurend onderzoeken hoe het nog beter, lichter en makkelijker kan zodat je je volop kunt uiten en kunt genieten van het muziek maken!

Tickets

  • Deelname

    € 45,38
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

LET OP:
In sommige webbrowsers lukt het niet om de bank te selecteren bij iDeal betaling. Er verschijnt dan geen drop-down menu. In dit geval kunt u met uw pijltjes toetsen omhoog/omlaag alsnog de juiste bank selecteren.
bottom of page