do 30 jul. | Music All Around

Dans voor de jongsten (kids 4-6 jaar)

door Marieke Frankema
Registratie is afgesloten
Dans voor de jongsten (kids 4-6 jaar)

Tijd en locatie

30 jul. 2020 11:00 – 12:00
Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over het evenement

Algemene dansante vorming voor kinderen van 4/5 jaar. Op leuke, vrolijke muziekjes leren de kinderen bewegingen, ritmes, danspassen en hebben ze vooral heel veel plezier. Improvisatie en dansjes wisselen elkaar af, evenals ‘lekker gek doen op muziek’, een beetje theater en het begin van danstechnieken. Het wordt een feestje waarbij de kinderen ‘per ongeluk’ ook nog heel veel leren!

Over Marieke:

Als een spin in een web weeft Marieke alle verschillende aspecten van haar leven aan elkaar. Ze schrijft, zingt, acteert, danst, doceert, spreekt stemmen in en heeft daarnaast een druk gezinsleven.

Mariekes passie ligt in het vertellen van verhalen, zowel op papier als op het podium. Op toneel speelt ze diverse rollen en zingt ze als leadzangeres in verschillende dinershows. Ze kroop in de huid van onder meer keizerin Elisabeth en Barbie.

Er verschenen tot dusverre verschillende korte verhalen en zeven boeken van haar hand.

Het is haar missie om de wereld een stukje mooier te maken. De sprankels van magie, die zelfs in het alledaagse te vinden zijn, brengt Marieke in haar verhalen met liefde naar voren. Zo geeft ze de gewone wereld net dat beetje meer glans, en laat ze haar lezers genieten.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Deelname
    €7.50
    €7.50
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement