top of page
MAAtrans.png
1
Kies je voorstelling
2
Kies je datum
3
Selecteer tickets & betaal
Jekyll & Hyde
Jekyll & Hyde

vr 14 jul

|

Cultuurcentrum Deurne

Jekyll & Hyde

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

14 jul 2023, 20:15 – 23:00

Cultuurcentrum Deurne, Martinetplein 1, 5751 KM Deurne, Nederland

Over

Na de twee succesvolle eindvoorstellingen ‘BAD GIRLS’ en ‘CARRIE’ staan de Masterclass: Musical-studenten van Music All Around al weer in de start-blokken om ook dit jaar weer een spectaculaire eindvoorstelling neer te zetten: 'JEKYLL & HYDE'

De epische strijd tussen goed en kwaad komt op het podium tot leven in het muzikale fenomeen Jekyll & Hyde, gebaseerd op het klassieke boek 'Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde' van Robert Louis Stevenson. 

Een imponerend verhaal over één man met twee kanten- aan de ene kant een dokter, gepassioneerd en romantisch, en aan de andere kant een angstaanjagende maniak- en twee vrouwen- de een beeldschoon en vol vertrouwen, de ander beeldschoon en vol wantrouwen naar de wereld. 

Beide vrouwen zijn verliefd op dezelfde man en weten beiden niets van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden.

Tickets

  • Regulier

    Ticket incl. pauzedrankje

    Verkoop geëindigd op
    • € 19,50
      Btw: BTW inbegrepen

Deel dit evenement

LET OP:
In sommige webbrowsers lukt het niet om de bank te selecteren bij iDeal betaling. Er verschijnt dan geen drop-down menu. In dit geval kunt u met uw pijltjes toetsen omhoog/omlaag alsnog de juiste bank selecteren.
bottom of page