top of page
MAAtrans.png
1
Kies je voorstelling
2
Kies je datum
3
Selecteer tickets & betaal
Middeleeuws dansen (kids, tieners & volwassenen)
Middeleeuws dansen (kids, tieners & volwassenen)

do 13 aug

|

Music All Around

Middeleeuws dansen (kids, tieners & volwassenen)

door Marieke Frankema

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

13 aug 2020, 17:00 – 18:00

Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over

Op fantasy-festivals kwam Marieke Frankema veel in aanraking met Balfolk en andere volksdansen die in vroeger tijden werden gedanst. Toen ze vervolgens een cursus Middeleeuwse Dans mocht geven en er ook nog een idee voor een boek werd geboren (Dansen tot de zon komt) was de liefde voor deze vorm van dans geboren. Hoewel we niet zeker weten hoe de dansen precies zijn gegaan - dansnotatie was nog zeldzamer dan muzieknotatie in die tijd - is er met wat fantasie en passie voor oude kring- en reidansen veel moois te dansen. Het leuke van deze vorm van dansen, is dat het vrijwel altijd samen is - in paren of in hele kringen. Vanwege Corona zullen we hier en daar aanpassingen moeten doen (handen vasthouden zal niet voor iedere leeftijd mogelijk zijn) maar de basisprincipes van de dans en het plezier van samen die dans doen, zullen we zeker vasthouden!

Over Marieke:

Als een spin in een web weeft Marieke alle verschillende aspecten van haar leven aan elkaar. Ze schrijft, zingt, acteert, danst, doceert, spreekt stemmen in en heeft daarnaast een druk gezinsleven.

Mariekes passie ligt in het vertellen van verhalen, zowel op papier als op het podium. Op toneel speelt ze diverse rollen en zingt ze als leadzangeres in verschillende dinershows. Ze kroop in de huid van onder meer keizerin Elisabeth en Barbie.

Er verschenen tot dusverre verschillende korte verhalen en zeven boeken van haar hand.

Het is haar missie om de wereld een stukje mooier te maken. De sprankels van magie, die zelfs in het alledaagse te vinden zijn, brengt Marieke in haar verhalen met liefde naar voren. Zo geeft ze de gewone wereld net dat beetje meer glans, en laat ze haar lezers genieten.

Tickets

  • Deelname

    € 9,08
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

LET OP:
In sommige webbrowsers lukt het niet om de bank te selecteren bij iDeal betaling. Er verschijnt dan geen drop-down menu. In dit geval kunt u met uw pijltjes toetsen omhoog/omlaag alsnog de juiste bank selecteren.
bottom of page