top of page
MAAtrans.png
1
Kies je voorstelling
2
Kies je datum
3
Selecteer tickets & betaal
Peer-workshop: verhalen schrijven (volwassenen 21+ jaar) (45 min.)
Peer-workshop: verhalen schrijven (volwassenen 21+ jaar) (45 min.)

wo 12 aug

|

Music All Around

Peer-workshop: verhalen schrijven (volwassenen 21+ jaar) (45 min.)

door Marieke Frankema Let op: voor deze workshop zijn maximaal 4 plaatsen beschikbaar!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

12 aug 2020, 19:00 – 22:00

Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over

Geen verhaal is hetzelfde en er is geen objectieve maatstaf waar je je verhaal langs kunt leggen. Je groeit het allerbest in jouw schrijven door feedback te krijgen op jouw verhaal. Wat werkt? Wat werkt niet? Waar zou je iets meer moeten vertellen en wat kun je beter voor een later moment bewaren?

Als je schrijft, word je vaak ‘blind’ voor je eigen tekst. Jij weet zo goed wat er gebeurt en hoe de scène gaat, dat het voor jou volkomen logisch is wat je hebt geschreven. Dat blijkt voor een lezer niet altijd zo te zijn - daarom heeft nagenoeg iedere schrijver altijd een goede redacteur die helpt om het verhaal zo perfect mogelijk te krijgen.

In de peerworkshop gebeurt hetzelfde: door feedback op je verhaal te krijgen, groei je als schrijver en maak je het verhaal beter, zowel op zinsniveau als op verhaalniveau.

Voor deze workshop geldt dat je je van tevoren inschrijft en dat je enkele dagen van tevoren je verhaal instuurt, zodat het gelezen wordt door Marieke en voorzien van feedback. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, word je ook zelf uitgenodigd om de verhalen van anderen te lezen en daar feedback op te geven. Uiteraard altijd respectvol, helpen we elkaar zo als ‘peers’, gelijken, om nog beter te gaan schrijven en die passages waar iedereen kippenvel van krijgt, uit de pen te laten vloeien. Of waarschijnlijker: uit het toetsenbord.

Over Marieke:

Als een spin in een web weeft Marieke alle verschillende aspecten van haar leven aan elkaar. Ze schrijft, zingt, acteert, danst, doceert, spreekt stemmen in en heeft daarnaast een druk gezinsleven.

Mariekes passie ligt in het vertellen van verhalen, zowel op papier als op het podium. Op toneel speelt ze diverse rollen en zingt ze als leadzangeres in verschillende dinershows. Ze kroop in de huid van onder meer keizerin Elisabeth en Barbie.

Er verschenen tot dusverre verschillende korte verhalen en zeven boeken van haar hand.

Het is haar missie om de wereld een stukje mooier te maken. De sprankels van magie, die zelfs in het alledaagse te vinden zijn, brengt Marieke in haar verhalen met liefde naar voren. Zo geeft ze de gewone wereld net dat beetje meer glans, en laat ze haar lezers genieten.

Tickets

  • Deelname

    € 45,38
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

LET OP:
In sommige webbrowsers lukt het niet om de bank te selecteren bij iDeal betaling. Er verschijnt dan geen drop-down menu. In dit geval kunt u met uw pijltjes toetsen omhoog/omlaag alsnog de juiste bank selecteren.
bottom of page