top of page
MAAtrans.png
1
Kies je voorstelling
2
Kies je datum
3
Selecteer tickets & betaal
Schrijfspecial: personages & dialoog (tieners 14-20 jaar)
Schrijfspecial: personages & dialoog (tieners 14-20 jaar)

vr 31 jul

|

Music All Around

Schrijfspecial: personages & dialoog (tieners 14-20 jaar)

door Marieke Frankema

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

31 jul 2020, 13:00 – 16:00

Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over

Hoe leuk is het om personages te bedenken en ze een compleet eigen stem en karakter mee te geven? Niet alleen in het theater is het belangrijk om dat te doen met rollen, ook in geschreven verhalen is het van fundamenteel belang om een personage sterk neer te zetten.

Als je daarbij ook nog goede gesprekken weet te schrijven, die natuurlijk vloeien en waarbij je niet voortdurend hoeft te zeggen ‘wie wat zei’, omdat dat volkomen duidelijk is, dan is het genot compleet.

Dialogen voor theater en voor verhalen (proza) hebben veel met elkaar gemeen en in deze workshop gaat Marieke dieper in op hoe je toffe dialogen schrijft, welke valkuilen er zijn en hoe je iemands karakter kunt laten doorschemeren in zijn/haar taalgebruik.

Over Marieke:

Als een spin in een web weeft Marieke alle verschillende aspecten van haar leven aan elkaar. Ze schrijft, zingt, acteert, danst, doceert, spreekt stemmen in en heeft daarnaast een druk gezinsleven.

Mariekes passie ligt in het vertellen van verhalen, zowel op papier als op het podium. Op toneel speelt ze diverse rollen en zingt ze als leadzangeres in verschillende dinershows. Ze kroop in de huid van onder meer keizerin Elisabeth en Barbie.

Er verschenen tot dusverre verschillende korte verhalen en zeven boeken van haar hand.

Het is haar missie om de wereld een stukje mooier te maken. De sprankels van magie, die zelfs in het alledaagse te vinden zijn, brengt Marieke in haar verhalen met liefde naar voren. Zo geeft ze de gewone wereld net dat beetje meer glans, en laat ze haar lezers genieten.

Tickets

  • Deelname

    € 27,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

LET OP:
In sommige webbrowsers lukt het niet om de bank te selecteren bij iDeal betaling. Er verschijnt dan geen drop-down menu. In dit geval kunt u met uw pijltjes toetsen omhoog/omlaag alsnog de juiste bank selecteren.
bottom of page