top of page
MAAtrans.png
1
Kies je voorstelling
2
Kies je datum
3
Selecteer tickets & betaal
Showdans (kids 10-13 jaar)
Showdans (kids 10-13 jaar)

di 11 aug

|

Music All Around

Showdans (kids 10-13 jaar)

door Giovanni (Eduard) van Gom

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

11 aug 2020, 13:00 – 14:30

Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over

Over de workshop:

In deze workshop werk je aan een spectaculaire showdans of musicalchoreografie. Onder de bezielende leiding van Giovanni belooft het een energieke, leerzame, maar bovenal leuke workshop te worden!

Over Giovanni Eduard van Gom:

Giovanni (geboren in Paramaribo, Suriname) begon op zijn 12e met het verwezenlijken van zijn grote droom; werken in het theater. Hij begon met het volgen van musical-, zang- en danslessen bij het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) in Amsterdam.

Met het NJMT was hij te zien in de familiemusicals:

Honderd en 1 Dalmatiërs, De Tovenaar Van Oz, Assepoester en Narnia De Musical (Mr. Bever). Bij het NJMT werd hij geprikkeld om les te geven. Zo was hij werkzaam als modern, jazz/musical en tapdocent bij het Amsterdam Dance Center en het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Na zijn studie aan het CIOS MBO Danscollege in Haarlem, waar hij in 2008 afstudeerde, begon het echte werk voor Giovanni in de musical Tarzan (swing). Snel daarna volgden de theater producties: The Soul Of Motown 3 (zanger, danser/Dance Captain), Saturday Night Fever (Nederland), La Febre dell sabato sera (Italie), live entertainment act De Rockfrogs van Fablefactory en de musical Dreamgirls. Tenslotte speelde Giovanni afgelopen seizoen in de hitmusical The Color Purple.

Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij een passie voor choreografie. Hij verzorgde de choreografiën voor De Nationale Boomfeestdag, Coming Out de musical, Dip en Dap (kindervoorstelling) en de dinershow Time Machine.

Tickets

  • Deelname

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

LET OP:
In sommige webbrowsers lukt het niet om de bank te selecteren bij iDeal betaling. Er verschijnt dan geen drop-down menu. In dit geval kunt u met uw pijltjes toetsen omhoog/omlaag alsnog de juiste bank selecteren.
bottom of page