di 11 aug. | Music All Around

Showdans (volwassenen 21+ jaar)

door Giovanni (Eduard) van Gom
Registratie is afgesloten
Showdans (volwassenen 21+ jaar)

Tijd en locatie

11 aug. 2020 19:30 – 22:00
Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over het evenement

Over de workshop:

In deze workshop werk je aan een spectaculaire showdans of musicalchoreografie. Onder de bezielende leiding van Giovanni belooft het een energieke, leerzame, maar bovenal leuke workshop te worden!

Over Giovanni Eduard van Gom:

Giovanni (geboren in Paramaribo, Suriname) begon op zijn 12e met het verwezenlijken van zijn grote droom; werken in het theater. Hij begon met het volgen van musical-, zang- en danslessen bij het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) in Amsterdam.

Met het NJMT was hij te zien in de familiemusicals:

Honderd en 1 Dalmatiërs, De Tovenaar Van Oz, Assepoester en Narnia De Musical (Mr. Bever). Bij het NJMT werd hij geprikkeld om les te geven. Zo was hij werkzaam als modern, jazz/musical en tapdocent bij het Amsterdam Dance Center en het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Na zijn studie aan het CIOS MBO Danscollege in Haarlem, waar hij in 2008 afstudeerde, begon het echte werk voor Giovanni in de musical Tarzan (swing). Snel daarna volgden de theater producties: The Soul Of Motown 3 (zanger, danser/Dance Captain), Saturday Night Fever (Nederland), La Febre dell sabato sera (Italie), live entertainment act De Rockfrogs van Fablefactory en de musical Dreamgirls. Tenslotte speelde Giovanni afgelopen seizoen in de hitmusical The Color Purple.

Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij een passie voor choreografie. Hij verzorgde de choreografiën voor De Nationale Boomfeestdag, Coming Out de musical, Dip en Dap (kindervoorstelling) en de dinershow Time Machine.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Deelname
  €39.33
  BTW inbegrepen
  €39.33
  BTW inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement