do 06 aug. | Music All Around

Workshop dirigeren (volwassenen 21+ jaar)

door Janne Seuren
Registratie is afgesloten
Workshop dirigeren (volwassenen 21+ jaar)

Tijd en locatie

06 aug. 2020 20:00 – 22:00
Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over het evenement

Over de workshop:

Praten zonder woorden te gebruiken. Dat is wat je gaat leren bij de interactieve workshop dirigeren. We zullen ons met name gaan richten op het leren beheersen van de basis slagtechniek maar ook op het aangeven van inzetten, dynamiek en karakter. Zo kun jij aan het einde van de workshop zelfstandig een lied dirigeren!

Over Janne:

Al sinds haar elfde speelt Janne piano, variërend van klassiek tot pop. Enkele jaren later is ze zichzelf ook gaan verdiepen op het gebied van zang. In 2013 maakte zij kennis met Music All Around. Na verschillende deelnames aan hun 'Band Bootcamps' en haar rol als pianiste bij de productie ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer’, wist ze zeker dat ze verder wilde binnen de muziekwereld.

In 2015 begon ze aan de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Maastricht. In 2019 heeft ze haar studie succesvol afgerond.

Door de jaren heen heeft ze veel ervaring opgedaan in het spelen en zingen in bands en heeft ze tijdens haar studie ook de nodige kennis opgedaan over het coachen van bands, koren en solisten en het maken van band- en koorarrangementen.

In 2017 kon ze dankzij haar opleiding stagelopen bij Music All Around en is ze na haar rol als stagiair gebleven en aan de slag gegaan als docente.

Na haar studie is ze naast haar werk bij Music All Around niet alleen aan de slag gegaan als docente in het middelbaar onderwijs maar heeft ze ook de post-hbo studie koordirectie gevolgd in Tilburg.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Deelname
  €24.20
  BTW inbegrepen
  €24.20
  BTW inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement