di 28 jul. | Music All Around

Zanginterpretatie (tieners & volwassenen 14+ jaar)

door Cindy Bell
Registratie is afgesloten
Zanginterpretatie (tieners & volwassenen 14+ jaar)

Tijd en locatie

28 jul. 2020 19:00 – 22:00
Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over het evenement

Over de workshop:

Cindy is een docent die met veel enthousiasme en toewijding zich volledig inzet voor de vocalist. Plezier hebben, hard werken en liefde voor zingen staat centraal in haar lessen. In deze workshop gaat Cindy, aan de hand van een door jou zelfgekozen solonummer, met je werken aan het overbrengen van het lied op je publiek. 

Over Cindy Bell:

OPLEIDING Cindy voltooide haar HBO opleiding aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Verder volgde zij diverse workshops van o.a. Karin Bloemen en in New York, bij het Broadway Dance Centre.

THEATER Cindy is te zien geweest in theaterproducties als Tita Tovenaar, Cafe Diablo, Cats, Fame, Footloose, Hairspray, Musicals Gone Mad, Legally Blonde, Daddy Cool, Ramses ( als Liesbeth List), Annie, Sonneveld, The sound of Music en Harrie Babba.

TELEVISIE Cindy Speelde in de korte film 'Anders denken' en de korte film ' 30 milligram’. Geregisseerd door William Spaaij en Melvin Simons. Cindy was te zien in The voice of Holland in 2017.

NOMINATIES Cindy is genomineerd voor Beste Vrouwelijke Bijrol in een grote productie voor haar rol als Penny-Lou Pingelton in Hairspray tijdens de Johnny Kraaijkamp Musical Awards in 2010 en tevens was zij voor dezelfde categorie genomineerd voor haar rol als Brooke Wyndham in Legally Blonde in 2011.

OVERIGE Cindy is tevens zangdocent en ademcoach met een eigen praktijk in Eindhoven. Ook geeft zij auditietrainingen en liedinterpretatie op diverse musical academies (o.a. Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Dansacademie Lucia Marthas en Song & Dance te Zwolle). Vanaf 2018 is zij regisseur bij Lichtstad Revuetheater Eindhoven en regisseert ze verschillende afstudeervoorstellingen op musical academies in Nederland.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Deelname (14-20 jaar)
  €37.50
  €37.50
  0
  €0
 • Deelname 21+ jaar
  €45.38
  €45.38
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement