top of page
MAAtrans.png
1
Kies je voorstelling
2
Kies je datum
3
Selecteer tickets & betaal
Zangtechniek voor koorzangers (volwassenen 21+ jaar)
Zangtechniek voor koorzangers (volwassenen 21+ jaar)

di 18 aug

|

Music All Around

Zangtechniek voor koorzangers (volwassenen 21+ jaar)

door Janne Seuren

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

18 aug 2020, 19:30 – 22:00

Music All Around, Kleine Marktstraat 7, 5721 GG Asten, Nederland

Over

Over de workshop:

Moe of last van je stem na een lange repetitie? Haal je soms net die ene hoge noot niet? Of wil je leren om je stem beter te laten kleuren in een groep?

Zingen in een koor is ontzettend leuk maar er is niet altijd even veel ruimte om goed aan techniek te werken. Bij de workshop ‘zangtechniek voor koorzangers’ gaan we 2,5 uur in op de benodigde zangtechniek, gezond stemgebruik en vocale verhoudingen binnen een groep zodat jij voortaan met een heldere stem de repetitie verlaat.

Over Janne:

Al sinds haar elfde speelt Janne piano, variërend van klassiek tot pop. Enkele jaren later is ze zichzelf ook gaan verdiepen op het gebied van zang. In 2013 maakte zij kennis met Music All Around. Na verschillende deelnames aan hun 'Band Bootcamps' en haar rol als pianiste bij de productie ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer’, wist ze zeker dat ze verder wilde binnen de muziekwereld.

In 2015 begon ze aan de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Maastricht. In 2019 heeft ze haar studie succesvol afgerond.

Door de jaren heen heeft ze veel ervaring opgedaan in het spelen en zingen in bands en heeft ze tijdens haar studie ook de nodige kennis opgedaan over het coachen van bands, koren en solisten en het maken van band- en koorarrangementen.

In 2017 kon ze dankzij haar opleiding stagelopen bij Music All Around en is ze na haar rol als stagiair gebleven en aan de slag gegaan als docente.

Na haar studie is ze naast haar werk bij Music All Around niet alleen aan de slag gegaan als docente in het middelbaar onderwijs maar heeft ze ook de post-hbo studie koordirectie gevolgd in Tilburg.

Tickets

  • Deelname

    € 20,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

LET OP:
In sommige webbrowsers lukt het niet om de bank te selecteren bij iDeal betaling. Er verschijnt dan geen drop-down menu. In dit geval kunt u met uw pijltjes toetsen omhoog/omlaag alsnog de juiste bank selecteren.
bottom of page