top of page

Masterclass: Zang

Voor de getalenteerde zangers die graag op een hoog niveau willen werken met gelijkgestemden.

37695362_2022768574408659_46311742564393

Lesdag

Lestijd

Leeftijd

Maandag

15+ jaar

19:15 - 22:30 uur

Docent(en)

Jenneke Wouters

Omschrijving

De Masterclass: Zang lessen duren wekelijks drie uur met een groep van maximaal 8 deelnemers.

 

Deze Masterclass: Zang lessen zijn bedoeld voor getalenteerde zangers die graag op een hoog niveau willen werken met gelijkgestemden. In de lessen werken we aan de hand van bestaande nummers aan o.a. zangtechniek, meerstemmig zang, klankkleur, timing, zanginterpretatie en performance. Gezamenlijk zing je meerstemmige groepsnummers, werk je aan duetten en solonummers.

 

De meeste solo-zangers ontwikkelen zich in privé-lessen. Onze Masterclass-deelnemers ervaren het echter als een grote pré dat ze gezamenlijk les krijgen. Door het samen zingen, maar ook door het meemaken van elkaars coaching, feedback en ontwikkelingen, leren de deelnemers nog meer en nog sneller. Een ander groot voordeel aan deze groepssamenstelling is het scala aan mogelijkheden die het biedt qua muziekkeuze. Dat maakt het zangplezier nog groter.

 

Buiten de zanglessen, krijg je als Masterclass-deelnemer ieder kwartaal een opdracht mee, welke je zelfstandig of met je groepsgenoten voorbereid. Het eindresultaat breng je ten gehore aan het publiek op de MAA Performance Night. Na afloop worden de performances gezamenlijk in de lessen geëvalueerd, waardoor je ook als uitvoerend artiest meer ervaring op doet en blijft groeien.

 

CURSUSDATA

19 augustus 2024 t/m 30 juni 2025


LESTIJD

Maandag van 19:15 - 22:30 uur


TOELATING

Voor deelname aan de Masterclasses is een toelatingsauditie vereist. De audities voor seizoen 2024/2025 vinden plaats op zondag 9 juni. Klik hier om je aan te melden voor de audities!


De cursus start bij voldoende aanmeldingen. 

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven.

RUIMTE

bottom of page