top of page
WoMi2022 Halloween_LOGO.png

Agenda

Anker 1
WO. 28 SEP

Thema: Halloween Museum

Droom jij er altijd al van om mooie portretten te schilderen, of griezelige schilderijen te maken? Dan gaan we er deze middag voor zorgen dat dat uit komt! Wat nog leuker is... Deze kunstwerken worden decor van de show Hotel Silvermaen, die in de herfstvakantie speelt! Natuurlijk mag je ze na de shows lekker mee naar huis nemen!

WO. 5 OKT

Thema: Halloween Bak-middag

 

Koekjes bakken, cupcakes maken, versieren en natuurlijk ook lekker opsmullen. Dat vindt niemand erg! Heb jij zin om een middagje je bak kunsten te laten zien? Kom gezellig naar de Halloween Bak middag!

WO. 12 OKT

Thema: Halloween Knusteltjes

 

Verschillende kunstwerkjes maken en bedenken in stijl van Halloween. Kom gezellig een middagje griezelige knutsels maken! Wat nog leuker is... Deze kunstwerken worden decor van de show Hotel Silvermaen, die in de herfstvakantie speelt! Natuurlijk mag je ze na de shows lekker mee naar huis nemen!

WO. 19 OKT

Thema: Hotel Silvermaen Musical-middag

 

Lekker zingen en dansen zijn wij altijd voor in! Vindt jij het leuk om een middagje liedjes te zingen en leuke dansjes te doen? Dan is dit een leuke middag voor jou!

TIJDEN

Alle activiteiten duren van 14:30 - 17:00 uur.

LOCATIE

Alle activiteiten worden gegeven in onze eigen leslocatie op de Kleine Marktstraat 7 in Asten.

Schermafbeelding 2022-09-12 om 19.18.13.png

Kom jij kijken naar de jeugdvoorstelling 'Hotel Silvermaen'? Volg alle 4 de workshops en ontvang je kaartje voor de voorstelling GRATIS! 

In de herfstvakantie voeren wij de musical 'Hotel Silvermaen' op, een voorstelling die helemaal past in de Halloween-tijd! Zing en dans mee met de Toverwezens Tina, Dora en Bob in hun Hotel Silvermaen. 

Kom jij samen met je papa en mama kijken?

DSC_0029.JPG
DSC_0033.JPG
DSC_0058.JPG

Kinderfeestjes

Wist je dat je ook je kinderfeestje door ons kunt laten verzorgen? Kom langs met je vriendjes en vriendinnetjes en vier je verjaardag geheel in het thema musical, koken, mode en nog véél meer...!

Ook voor vette fuif kun je bij ons terecht!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Aanmelden

Aan welke activiteit wil je meedoen?

Om de aanmelding definitief te maken, klikt u op de onderstaande knop 'aanmelden'. U wordt dan doorverwezen naar de betaalpagina. Hier kunt u de deelnamekosten direct met iDeal voldoen. 

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt een bevestiging in je e-mail inbox.​Tot gauw bij de activiteit!

bottom of page