top of page

Battle mee in de strijd tussen onze coaches! Wie maakt de beste act?

Onze docenten gaan de strijd aan met elkaar! En jij kunt meedoen!

 

Drie 'huis-docenten' van Music All Around worden elk bijgestaan door één externe coach uit het musical-vak. Deze duo's gaan in de Carnavalsvakantie de strijd aan met elkaar; Wie maakt de beste act? De duo's krijgen drie dagen de tijd om samen met hun team de vetste musical-act te bedenken en te maken. En jij kunt mee strijden!

De coaches zijn op zoek naar de fanatiekste musical-artiesten die zich in de strijd willen wagen! Ben jij diegene die alles-op-alles zet om uiteindelijk de winst te pakken? Voeg je bij één van de teams en BATTLE MEE!

DATA

Donderdag 3 maart t/m zaterdag 5 maart 2022

TIJDEN

Elke dag van 10:00 - 17:00 uur

COACHES

Worden op een later moment bekend gemaakt...

LOCATIE

Asten

LEEFTIJD

7+ jaar

KOSTEN

€69,50 per persoon

CORONA:
Bij het organiseren van de Musical Battle houden wij rekening met de meest actuele maatregelen omtrent het corona-virus. We vinden het belangrijk bij al onze activiteiten een veilige omgeving te creëren voor deelnemers & docenten. 
Bij wijziging van de maatregelen door de overheid, zijn wij genoodzaakt deze door te voeren in aanloop naar, maar ook tijdens, de Musical Battle. Hiermee behouden wij ten alle tijden het recht de voorwaarden aan te passen indien nodig, om de maatregelen na te kunnen leven.
BOTC_logo.png
bottom of page