top of page

Meivakantie-aanbieding: Privélessen

Wist je dat je bij ons terecht kan voor privélessen zang, piano, muziektheorie... maar bijvoorbeeld ook blokfluit? Onze docenten zijn duizendpoten en we denken graag met je mee in de mogelijkheden!

 

Nieuw vanaf dit voorjaar zijn de duo- en trio-lessen! Zo kun je samen met een vriend, vriendin, ouder, broer, zus of iemand anders een privéles volgen. Ook als je alleen komt, maar toch graag een duo- of trio-les wilt volgen, kun je je hier voor opgeven! Wij maken dan passende 'matches' uit de aanmeldingen en koppelen je aan een vast maatje. 

Omdat starten met privéles best wel een investering kan zijn, bieden we graag de mogelijkheid om dit tegen sterk gereduceerd tarief uit te komen proberen! Zo kun je kennismaken met het instrument, de docent en ervaren of het echt iets voor je is, zonder meteen aan hoge kosten vast te zitten. 

In de meivakantie (22 april t/m 5 mei) kun je via onderstaande link één, of meer, privélessen reserveren met 50% korting! Kies het type les (solo, duo-les of trio-les), de duur (30 minuten, 45 minuten of 60 minuten) en het dagdeel waarop je graag ingepland wilt worden. De docent neemt dan contact met je op en plant jouw les in!

Ben je enthousiast na je privéles? Dan kun je in overleg met de docent kijken wanneer je kunt starten! 

Boek direct jouw eerste privéles via onderstaande knop! 

Privélessen

bottom of page